Dé vuurwerkspecialist van de regio Heerlen - Limburg

Dé vuurwerkspecialist van de regio Heerlen - Limburg

Aan het einde van het jaar verandert de voorgevel van Stockhouse Dumpshop in Vuurwerk Heerlen! 
Vuurwerk-Heerlen is de grootste en goedkoopste vuurwerkspecialist in Parkstad! De webshop van Vuurwerk-Heerlen is de online vuurwerkwinkel van Zuid-Limburg. Hier kan je gemakkelijk en snel je bestelling plaatsen. Is je bestelling vóór 27 december binnen, dan profiteer je ook nog eens van mooi gratis vuurwerk. 

Verkoop in de winkel:

Uiteraard is het mogelijk om je vuurwerk tijdens de verkoopdagen op vrijdag 28 en zaterdag 29 december te kopen in de winkel. Op zondag kan je uitsluitend vuurwerk bij ons in de winkel bestellen. En maandag de 31ste kan je weer gewoon het vuurwerk direct kopen en meenemen. 

De webshop van vuurwerk-heerlen.nl is ook tijdens verkoopdagen geopend. Bestel gemakkelijk vanuit huis en kom het vuurwerk in de winkel ophalen. Print je orderbevestiging uit of laat hem zien op je mobiel. 
Afhalen vanaf 16 jaar. Er wordt gevraagd naar je legitimatiebewijs!

Wij verwelkomen uiteraard ook onze Belgische klanten.

In België is de wetgeving over vuurwerk onderhevig aan wijzigingen. De wetgeving zal waarschijnlijk in 2016 en 2017 gewijzigd worden. België heeft al de wet dat een consument één kilogram vuurwerk mag bezitten en één kilogram vuurwerkpoeder mag vervoeren in zijn voertuig, zonder daarvoor een vergunning te moeten aanvragen. Dat blijft ongewijzigd. Daar zal in 2016 streng op gecontroleerd worden bij de vuurwerkwinkels in België.

Cakeboxen zullen in België nog maar uit maximaal 2 cakes van 500 gram bestaan. In Nederland is dit niet het geval. Onze cakeboxen bestaan vaak uit 4, 6 of 8 cakes van 500 gram. Op onze webshop kunnen zowel Nederlandse als de Belgische klanten terecht voor onze cakes en ander knal of siervuurwerk.

Betalen?

Belgische klanten kunnen met Mister Cash betaling vanuit onze webshop direct online betalen via hun eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving. Het enige wat je hoeft te doen is bij je adres gegevens het land te wijzigen in Belgie en dan wordt de betaalmethode automatisch omgezet naar Mister Cash betaling. 

Let Op! Heb je bij ons je vuurwerk besteld dan kunt u het vuurwerk uitsluitend afhalen op: 28, 29 en 31 december 2018. Mocht u niet hebben besteld dan kan je ook tijdens deze dagen vuurwerk bij ons kopen en meenemen.