België

Wij verwelkomen ook uiteraard onze Belgische klanten.

In België is de wetgeving over vuurwerk onderhevig aan wijzigingen. De wetgeving zal waarschijnlijk in 2016 en 2017 gewijzigd worden. België heeft al de wet dat een consument één kilogram vuurwerk mag bezitten en één kilogram vuurwerkpoeder mag vervoeren in zijn voertuig, zonder daarvoor een vergunning te moeten aanvragen. Dat blijft ongewijzigd. Daar zal in 2016 streng op gecontroleerd worden bij de vuurwerkwinkels in België.

Cakeboxen zullen in België nog maar uit maximaal 2 cakes van 500 gram bestaan. In Nederland is dit niet het geval. Onze cakeboxen bestaan vaak uit 4, 6 of 8 cakes van 500 gram. Op onze webshop https://heerlen.vuurwerktotaal.nl kunnen zowel Nederlandse als de Belgische klanten terecht voor onze cakes en ander knal of siervuurwerk.

Betalen?

Belgische klanten kunnen met Mister Cash betaling vanuit onze webshop direct online betalen via hun eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving. Het enige wat je hoeft te doen is bij je adres gegevens het land te wijzigen in Belgie en dan wordt de betaalmethode automatisch omgezet naar Mister Cash betaling. 

Let Op! Heb je bij ons je vuurwerk besteld dan kunt u het vuurwerk uitsluitend afhalen op: 28, 29 en 31 december 2018. Mocht u niet hebben besteld dan kan je ook tijdens deze dagen vuurwerk bij ons kopen en meenemen.